Życie Rencisty , Bezrobotnego i Emeryta w Absurdzie Życia Współczesnego
Admin
Czy jesteś za Aborcją czy przeciw
Aborcja ? Za czy Przeciw
Nie wiem jak wy ale na przykład szlak mnie trafia jak słucham o tej aborcji . Czy My kobiety nie mamy swego zdania .Czy usuwać ciążę uszkodzoną czy nie czy rodzić dzieci chore czy nie. I wiele jeszcze innych tematów z tym związanych . Ja napiszę tak już dość tych dzieci chorych jest na świecie co 2 dziecko upośledzone czy ułomne fizycznie znajduje się pod opieką :"PAŃSTWA". A ta opieka to naprawdę pozostawia wiele do życzenia. Przecież te dzieci niechciane przez biologicznych rodziców po większej części wegetują . Bo czym można nazwać to co się dzieje w tych ośrodkach gdzie przebywają a raczej są przechowywane dzieci ułomne fizycznie czy psychicznie, to wam po skrócie napiszę jak wygląda taki dzień takiego nieszczęśnika . Rano przewijanie potem karmienie i leżenie w łóżku do obiadu , a przed obiadem przewinięcie nakarmienie i leżenie do wieczora w łóżku ,i dalej tak samo przewijanie karmienie mycie i spać do rana . Tak wygląda przeciętny dzień dziecka niechcianego które "WYCHOWUJE" NASZE PAŃSTWO . I co uważacie że to jest dobre .I wierzcie mi takich dzieci jest bardzo dużo po prostu brak ludzi i funduszy na opiekę nad takimi nieszczęśnikami . I ja uważam że zamiast zmuszać kobiety do rodzenia niechcianych dzieci które potem Nasze Państwo "HODUJE" . Lepiej dać KOBIECIE prawo wyboru czy chce czy nie urodzić dziecko ułomne czy niechciane. Bo nie sztuką jest urodzić ale sztuką jest wychować takie dziecko a jeszcze dziś w naszych porąbanych czasach co wszystko stoi na głowie i wszyscy żądzą . Moim zdaniem powinno się dać KOBIECIE wolność wyboru a nie narzucania kobietom warunków które są w pewnych sytuacjach nie do zrealizowania przez KOBIETĘ . Co sądzicie Kobieta ma prawo wyboru czy nie .
Więcej: http://uparci-i-odwazni.webnode.com/nowo%c5%9bci/